Darwin Nuñez dobbelt så Liverpool vant i Klopps manglende oppmøte

Darwin Nuñez dobbelt så Liverpool vant i Klopps manglende oppmøte

(Liverpool - Southampton 3-1) Med sjef Jürgen Klopp isolert på tribunen, avsluttet Liverpool arbeidet mot Southampton og klatrer for tiden på tabellen. Det er unektelig drevet av en innimellom ærekrenket spiss, som virkelig har sporet opp ekstraordinær struktur.

De to målene som ble godkjent av Darwin Núñez garanterte at Che Adams' balanserer etter ni minutter bare var en innhegning på Anfield. Nettene var uruguayanerens fjerde og femte forbundsmål denne sesongen. Det har han gjort på ti kamper.

Dessuten har mannen på 750 millioner kroner, som kom til Liverpool i midten av året, fått tre i Heroes Association.

Flott i alle perioder av spillet. Dette er kanskje den absolutt beste kampen jeg har sett fra ham i Liverpool-enheten, oppsummerte Viaplays fotballmester Lars Tjærnås da Núñez ble avkrevd fire minutter før full tid.

Spissen, som inkluderte bredt på venstresiden mot Southampton, ble bejublet av partneren Trent Alexander-Arnold etter suksessen.

– Han har helt sikkert utviklet seg siden han dukket opp. Å komme til denne foreningen, med den klistremerkeprisen, er rett og slett vanskelig. Det tok ham et par kamper å komme i bevegelse, men vi har sett fra starten av hva slags spiller han er, sier den VM-forberedte bakspilleren til Sky Sports. 

Triumfen mot Southampton tilsier at avstanden opp til de fire viktigste ikke er trist før sesongen fortsetter etter verdenscupen. Liverpool er for tiden nummer seks. Hullet til Newcastle på fjerdeplass er fem fokus. Mellom de to er Manchester Joined sammen. De har ett poeng mer enn Liverpool, men en kamp i overkant. Det spilles i morgen mot Fulham. 

Featured Post

What is ChatGPT? How to Use an Open Artificial Intelligence (OpenAI Conversation Partner)

What is ChatGPT? How to Use an Open Artificial Intelligence (OpenAI Conversation Partner)  Image Source Google #ChatGPT #ChatBot #OpenAI  Ch...