Positiv dopingprøve for HSV-forsvarer Mario Vuskovic

Positiv dopingprøve for HSV-forsvarer Mario Vuskovic

Hamburger SV's Mario Vuskovic SVs Mario Vuskovic har forsøkt positivt for doping. Det meldte DFB lørdag. Tilknytningen har startet prosedyrer mot HSV-kyndige. Det positive fortsatt oppe i luften under en forberedelseskontroll.

Etter en positiv dopingtest startet det tyske fotballforbundet prosedyrer mot HSV-dyktige Mario Vuskovic. Som DFB rapporterte lørdag, ble stoffet erytropoietin, også kjent under den korte strukturen Epo, funnet i Cheeseburgeren under en preparatkontroll. Som indikert av DFB, fullførte den offentlige fienden til dopingorganisasjonen ingenting kontrollen.

DFBs kontrollråd startet prosedyrer mot Vuskovic og ba den 20 år gamle kroaten bemerke. Et valg vil da bli tatt på den mest dyktige metoden for å fortsette. Videre vil det bli tvunget til en kort boikott, som tilknytningens spillbane vil avgjøre umiddelbart mot starten av den nye uken. Vuskovic ble ikke utnyttet i 4-2-seieren over SV Sandhausen.

HSV bekreftet undersøkelsene, "som vi i det siste ble overrasket over", som den påfølgende divisjonen rapporterte. Den andre på tabellen fjernet hans fokus fra forberedelser og kamper foreløpig for å avvise skade på ham og klubben. Frem til dette punktet er et par finesser av situasjonen med undersøkelsen kjent.

Featured Post

What is ChatGPT? How to Use an Open Artificial Intelligence (OpenAI Conversation Partner)

What is ChatGPT? How to Use an Open Artificial Intelligence (OpenAI Conversation Partner)  Image Source Google #ChatGPT #ChatBot #OpenAI  Ch...